Kookboek voor Klanthousiasme

Een veterinair kookboek om het klanthousiasme voor je praktijk te vergroten, verbeteren en verfijnen. Onze verzameling van recepten om je te helpen nog klantgerichter te werken en bewuster naar je eigen diergeneeskundige dienstverlening te kijken.

Een inspiratieboek voor praktijk innovatie. Met ideeën en suggesties om van klanten fans te maken. Een boek om bij te dragen aan gezonde dieren, blije klanten, tevreden collega’s en een waardevolle praktijkvoering die klaar is voor de uitdagingen van de toekomst.

Geschreven voor jou, want jij bent namelijk de chef de clinique. Niet aarzelen, maar gewoon beginnen. Schort om, muts op en handen uit de mouwen. Zet de pannen op het vuur, scherp je mes, zoek wat ingrediënten bij elkaar en kook, kokkerel of knutsel je eerste gerecht in elkaar.

Wil je een snufje of een scheutje van jezelf toevoegen? Ga vooral je gang. Dit kookboek is geen gastronomische bijbel, maar een handige keukengids. Zie onze recepten niet als rigide regels, maar vooral als rekbare richtlijnen. Kies een gerecht dat bij jouw kookkunsten past en stem het af op de smaak van jouw klant. PROEF, PROBEER EN OPTIMALISEER.

30 recepten voor de veterinaire praktijk 3.0